pondělí 19. března 2012

Recept Zuppa Di Cozze

1 kg očištěných slávek
2 vykoštěné omyté ančovičky:)))
4 stroužky najemno nakrájeného česneku
rajčata konzerovaná
olivový olej
petželová nať
chilli paprička či papričky
kapku citronu
bílý italský chléb


Na olivovém oleji osmahněte ančovičky, česnek a chilli papričku. Česnek nechte zesklovatět, přidejte rajčata, přilopte a vařte tak dlouho, než se od rajčat začne oddělovat tuk. Poté vhoďtě očištěné slávky, až se otevřou, zakápněte citronem a posypte potrželkou.


Na talíři ještě klidně pokapejte olivovým olejem. Ty slávky, které se vařením neotevřely, nekonzumujte!!!!





Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.