ingredience:
Pražma (Sarogo)
olivový olej
1 šalotka
cuketa
polosušená cherry rajčátka
citron
kapary 1 lžíce
hrst čerstvé bazalky
černé olivy (2 lžíce)
Nejprve si připravte zeleninu. Nakrájejte cuketu na kostičky, orestujte ji dozlatova na olivovém oleji. Přidejte cherry rajčátka, olivy, kapary, osolte, opepřete. Můžete přidat nastrouhanou citronovou kúru, trochu citronové šťávy a nakonec čerstvě natrhanou bazalku.
Poté už je čas připravit ryby. Doporučuji předtím vyfiletovat. Filety omyjte, osušte. Osolte, opepřete a opečte na pánvi s olivovým olejem, nejprve kůži dozlatova. Poté filety otočte a lehce opečte i z druhé strany.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.