středa 25. července 2012

penne all'arrabbiata


Jak to, že dnes není hezky! Jsem naštvaná!  Ideální čas na to uvařit Penne all'Arrabbiata - tedy naštvané těstoviny. Ty prý pochází z oblasti v okolí Říma a jsou charakteristické tím, že je omáčka na ně pálivá tak, jak naštvaní se cítíte být (neboli kolik chilli papriček přidáte).



Ingredience:
rajčata (nebo rajčata v plechovce)
olivový olej
2 stroužky česneku
chilli papričky či papričky
čerstvá bazalka
sůl a pepř




Dejte vařit těstoviny al dente. Na olivovém oleji necháte zpěnit na kousky nakrájený česnek a chilli papričku. Po chvilce přidáte pokrájená rajčata nebo rajčata v plechovce. Povaříte, osolte, opepřete a nakonec vhoďte kousky čerstvé bazalky....... Nakonec přidejte uvařené těstoviny a důkladně promíchejte s omáčkou. Tak jednoduché, že vás naštvání rychle přejde:)))



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.