pondělí 4. června 2012

Nejjednodušší a nejlepší pasta na světě

Na téhle omáčce na těstoviny je nejlepší to, že její příprava je nesmírně jednoduchá.... stačí mít dobré ingredience a úspěch je zaručen. Zkrátka v jednoduchosti je krása.... a tahla pasta to rozhodně potvrzuje, uvidíte!






Ingredience
cca 1 kg rajčat (nejlépe čerstvých, pokrájených, oloupaných ze slupky)
5 lžic másla
1 větší cibule
parmazán
těstoviny (nejlépe penne)



Do hrnce dejte rajčata, másla a na čtvrtky nakrájenou cibuli. Dejte vařit na mírném plameni do té doby, než se tuk začne oddělovat od omáčky. Bude to trvat cca 45...... Při podávání posypte čerstvě nastrouhaným parmazánem..... Neříkala jsem, že to bude jednoduché????:))))



2 komentáře:

  1. Tak tohle bych mohla pořád:) a ještě když člověk koupí pěkně zralá rajčátka:)

    OdpovědětVymazat
  2. anna: zrovna sem si to uvařila a bylo to vynikající! viva italia!

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.